Ruilen en retourneren

 

Mocht u uw aankoop willen retourneren dan kan dat binnen 14 na de verzenddatum op de factuur. Bij het retourneren ontvangt u het aankoopbedrag exclusief de bijdrage in de verzendkosten retour. U kunt een bestelling retourneren door het terug te brengen bij Russo Italia in Haren of te versturen met PostNL (verzendkosten zijn voor eigen rekening).

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Geuren, cosmetica en schoenverzorginsproducten mogen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking.

 

Retourneren bij Russo Italia

Indien u er voor kiest om uw bestelling zelf te retourneren dan kan dat, tijdens openingstijden, bij Russo Italia in Haren:

 

Russo Italia

Raadhuisplein 11B

9751 AN Haren (GN)

 

Openingstijden  
maandag     gesloten
dinsdag   10:00 18:00
woensdag   10:00 18:00
donderdag   10:00 18:00
vrijdag   10:00 19:00
zaterdag   10:00 17:00
zondag   gesloten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U dient naast het product ook de factuur mee te nemen. Betalingen die met iDeal zijn gedaan worden contant aan u uitbetaald.

 

Retourneren door PostNL

Indien u er voor kiest om uw bestelling door PostNL te laten retourneren (kosten voor eigen rekening) dan kunt u het pakket sturen naar:

 

Russo Italia

Raadhuisplein 11B

9751 AN Haren (GN)

 

Stuurt u naast het product ook een (kopie) van de factuur mee. Betalingen die met iDeal zijn gedaan worden na ontvangst zo spoedig mogelijk op het door u aangeven bankrekeningnummer overgemaakt. U ontvangt het aankoopbedrag exclusief uw bijdrage in de verzendkosten retour.